24-08 - ICC Ghent

Kickoff new season 2017 - 2018

ICC Ghent zet op 24 augustus haar deuren open voor hét event in de live communication branche: eDay 2017! Wie er de vorige edities bij was kijkt nu al reikhalzend uit naar die datum. Want de eDay is steevast een onvergetelijke cocktail van networking, professionele vorming, fun en gastronomie. Dit alles in een sfeer van hartelijke collegialiteit.

Programma

Time

Ontvangst

Deel 1
16:00 - 16:30
Time

Welkomstwoord

Welkomstwoord door Febelux voorzitter Frédéric François

16:30 - 16:45
Time

Keynote speaker

Tessa van Asselt

16:45 - 17:45
Time

Rondleiding in ICC Ghent

Deel 2
17:45 - 18:45
Time

Wine & Dine & Networking

Met muziek van EME en DJ Duo F Yo Couch

18:45 - ...

Keynote speaker: Tessa Van Asselt

Tessa van Asselt houdt zich als sociaal-cultureel onderzoeker bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op het gedrag van mensen. Hoe reageren mensen op de crisis? Wat willen de jongeren-generaties nu echt? En wat betekent de digitale revolutie voor privacy? TrendsActive specialiseert zich in het overbruggen van het gat tussen de theorie van trends en de praktijk. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor een organisatie of sector?

Meer informatie over Tessa van Asselt

De locatie: ICC Ghent

ICC Ghent ligt in een oase van rust te midden van het grootste park en de groene long van Gent: het Citadelpark. Het gebouw is centraal gelegen en ligt vlak bij het station Gent-Sint-Pieters, vlakbij de op- en afritten van de E40 en E17.

Een routebeschrijving kan u hier raadplegen.

Maak er een meteen een gezellige namiddag van, want tussen 14u en 16u geeft het S.M.A.K (net naast ICC Ghent) onze bezoekers gratis toegang. U ontvangt van ons een voucher per e-mail.

Muziek

EME

EME is het collectief rond Emeraude Kabeya (25), geboren in Kinshasa, Congo en als kleuter verhuisd naar Leefdaal, België.

Gedurende haar middelbare school begon ze te experimenteren met coverbands en zong ze in enkele hip hop projecten. Het bleef bij een vrijblijvende hobby tot ze in 2014 door de Leuvense studentenradio Radio Scorpio werd gevraagd om mee te doen aan een bluesgetint All Star-project met een resem muzikanten van verschillende muzikale komaf. Emeraude vond het zo klikken met de bende dat ze hen enkele zelf geschreven songs liet horen. Haar teksten over haar Congolese roots, over haar leven en de liefde, gecombineerd met haar fantastische soulstem die soms teder, dan weer krachtig klinkt, raakten de 6 andere muzikanten in hun soulvolle ziel: EME was geboren.

Voortbordurend op Emeraude’s eigen songs brengt EME “Soul & B”, een blend van soul en R&B met een funky insteek die live nog eens extra doorswingt. Denk D’Angelo, Jill Scott, Erykah Badu, The Roots en pakweg alle soul van eind jaren ’90 toen hiphop invloeden zich binnen de sound begonnen te nestelen.
Live neemt EME zich de ambitie voor om de mensen te doen dansen.

Naast hun finaleplaats in Rockvonk 2015 is EME intussen ook geselecteerd voor Studio Brussel’s “De Nieuwe Lichting”.

F Yo Couch

F Yo Couch is een Belgisch muzikaal duo, bestaande uit Hans Solomone (Monki) & Jesse Donkor (Le Cousin), dat een eclectische mix van Laidback House, 80’s, Bossa Nova, Motown, Soul en Funk brengt. Over meer dan 10 jaar werkten beide heren mee aan talloze uiteenlopende muzikale projecten & events waardoor hun muzikale kennis en inschattingsvermogen telkens weer on point is.

Wil je graag deelnemen aan deze onvergetelijke netwerkavond? 

Platinum Sponsors

Silver Sponsors

Bronze Sponsors